Curatenia profesionala este o solutie esentiala pentru a asigura ca spatiile publice, cum ar fi spatiile de lucru, sunt sigure, sanatoase si, in general, mai placute. Serviciile de curatenie, ca si alte sectoare, sunt acum mai eficiente si mai diverse in abordarile lor, ca urmare a numeroaselor progrese tehnologice si mecanice de astazi.

Curatarea cu aparate cu presiune cu aburi este unul dintre serviciile esentiale pe care le oferim la Luna Cleaner. Prin urmare, in acest articol, vom oferi o prezentare a curateniei cu abur, vom explica modul in care functioneaza si vom discuta despre avantajele sale atat pentru mediile casnice, cat si pentru cele comerciale.

De ce abur?

Ei bine, capacitatea de curatare in profunzime a aburului garanteaza eliminarea bacteriilor si a altor microorganisme nedorite, chiar si din cei mai adanci pori ai suprafetei contaminate. Reziduurile limitate pe care le lasa in urma utilizarea aburului pot fi apoi curatate folosind in acelasi timp un aspirator sau o microfibra. Acest lucru va impiedica inmultirea bacteriilor, lasand zona imediat si igienic curata.

Ce se intampla cu murdaria atunci cand curatati cu aburi?

De fapt, nu se intampla nimic. In schimb, caldura si vaporii de la curatarea cu aburi se asigura ca toti contaminantii si petele sunt complet descompuse si sunt usor de indepartat. Singurul lucru care ramane de facut dupa curatarea completa cu abur a zonei (zonelor) este sa scapati de murdarie, ceea ce puteti face rapid cu o carpa, un mop sau un aspirator. Acest lucru este salvator pentru a face fata unor deversari majore sau pete incapatanate, care pot fi un cosmar, in special la locul de munca.

Care sunt beneficiile principale?

Fara substante toxice

Curatarea cu aburi elimina toate bacteriile, eliminand nevoia de substante chimice suplimentare, posibil toxice, cum ar fi inalbitorul sau compusii pe baza de amoniac. Atunci cand apa este folosita la o temperatura mai ridicata, toate organismele bacteriene sunt ucise, lasand casa dvs. curata si lipsita de substante chimice si poluare. Acest lucru creeaza o atmosfera sanatoasa pentru organismul dumneavoastra.

Loc sigur pentru animale si copii

Deoarece curatarea cu aburi nu contine substante chimice toxice suplimentare, aceasta face din casa dvs. un loc mult mai sigur pentru copii si animalele de companie. Spre deosebire de produsele chimice de curatare care contin unii compusi de sodiu care sunt foarte corozivi, cum ar fi Hypocrite, cel mai coroziv agent oxidant descoperit vreodata. Atunci cand un copil sau un animal de companie intra in contact cu o suprafata care are prezent acest compus, acesta ii poate rani ochii, ii poate arde pielea sau chiar ii poate provoca probleme respiratorii atunci cand este inhalat. De asemenea, ii poate imbolnavi sau le poate irita pielea.

Fara alergii

Curatenia cu aburi va fi o optiune optima in special atunci cand dumneavoastra sau un membru al familiei dumneavoastra sufera de alergii sau astm. Acest echipament nu foloseste substante chimice care ar putea creste nivelul de astm din casa; foloseste doar caldura si apa pentru a ajuta la curatare. Sanatatea oamenilor poate avea de suferit de pe urma folosirii celei mai potrivite tehnici in casa.

 

La Luna Cleaner oferim si servicii de curatenie folosind aparatura cu aburi, pentru ca spatiul dumneavoastra sa aiba parte de o curatenie optima. Suntem aici pentru a dezinfecta temeinic fiecare zona in conformitate cu standardele si reglementarile corecte de curatenie. Suntem incantati sa va ajutam sa ajungeti la un nivel superior de curatenie si sa stergem fiecare suprafata pentru a ne asigura ca straluceste prin tehnici profesioniste. Contacteaza-ne acum la numarul de telefon de pe site-ul nostru si descopera calitatea serviciilor noastre! 

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.