Curatare geamuri si suprafete vitrate iasi luna cleaner

Oferim servicii de Spalare geamuri profesional pentru locuinte. Curatam suprafete vitrate la domiciliu si magazine. Avem cele mai bune preturi pentru spalat geamuri pentru cei care locuiesc in vile sau case.

Avem tot ce ne trebuie pentru a oferi acest serviciu la cele mai inalte standarde. Materialele profesionale folosite si instrumentele de lucru cu care angajatii nostri lucreaza sunt unele dintre cele mai mari avantaje pe care le avem.

Firma de curatenie Luna Cleaner din Iasi care se ocupa de curatat geamuri pentru locuinte, prezinta tuturor celor interesati, cea mai rapida si eficienta solutie de spalare geamuri la domiciliu.

Serviciul nostru este garantat la standarde ridicate inclusiv pentru fatadele de sticla sau pentru suprafetele din geam care se pot gasi in spatiile de birouri.

Curatenie geamuri la modul cel mai profesional cu firma de curatat si spalat geamuri la domiciliu. Curatare si spalare profesionala geamuri pentru locuinte si apartamente.Firma de curatat geamuri locuinte, spalat geamuri de praf sau dupa constructor cu ajutorul nostru.

Spalarea geamurilor este o necesitate periodica, fiind o operatiune dificila si greoaie, uneori chiar periculoasa si dureaza mult timp. Oferim servicii de curatare spalare geamuri interior si exterior.

Cele mai cautate operatiuni pentru curatarea ferestrelor sunt: spalat geamuri locuinte, spalare geamuri dupa constructor, preturi curatat geamuri balcoane, spalat geamuri apartamente preturi, curatare geamuri locuinte pret, curatat geamuri preturi , preturi curatat geamuri magazine.

Contacteaza-ne

Servicii de Curatenie Oferite:

Pentru detalii suplimentare accesati pagina cu serviciile de curatenie de care aveti nevoie.


Deprecated: Funcția get_page_by_title este considerată învechită începând cu versiunea 6.2.0. Folosește în locul ei WP_Query. in /home3/r85635deci/lunacleaner.ro/wp-includes/functions.php on line 6031

programeaza o intalnire cu noi

0728198671 0722609236

Parerile Clientilor despre Luna Cleaner

Testimonialele sunt preluate de pe Google, e-Mail sau Facebook

„Colaboram foarte bine cu Luna Cleaner care incearca mereu sa raspunda cat mai bine si mai rapid cerintelor noastre pentru a lucra intr-un mediu cat mai curat si cat mai sanatos. „

“Colaboram cu Luna Cleaner de mai bine de 5 ani si am apreciat mereu adaptabilitatea la cerintele noastre. Conteaza enorm sa stii ca iti poti desfasura activitatea intr-un sediu curat si parfumat, fara grija faptului ca mai trebuie sa te preocupi si de acest aspect administrativ. Echipa Luna Cleaner se misca rapid, eficient si foloseste produse profesionale, de cea mai buna calitate. Va multumim pentru tot!”

 

„Colaborarea a fost perfecta . Pe o scara de la 1 la 10 , acordam 10 . Sigur o sa mai colaboram si o sa recomandam ! Multumim mult ! „

”Servicii bune, personal calificat, promptitudine, corectitudine – într-un cuvânt Curățenie Lună!”

„Suntem foarte mulțumiți de serviciile oferite. Întotdeauna ni s-a răspuns cu promptitudine la toate cerințele noastre. Venim cu plăcere la birou știind că este curățenie și o atmosferă plăcută.”

” Colaboram de mult timp cu compania Luna Cleaner, in baza unui abonament de mentenanata a curateniei,  si apreciem in mod deosebit seriozitatea , promptitudinea si grija cu care suntem tratati in acest parteneriat. Au raspuns prompt si la solicitari suplimetare, mai urgente , astfel ca in orice situatie legata de curatenie   putem conta pe ei. „

” Great team ! They came 2 days after i contacted them and turned my dirty sad apartment into a clean great cosy place to live! The whole for a fair price that really deserves it for the hard work there was to do. hey were very professionnel and very fast. I really highly recommend this cleaning company. A great experience! 😊 -„

Clienti care au ales Luna Cleaner Iasi