Desi curatarea locului de munca pare simpla, este usor sa treci cu vederea sau chiar sa uiti anumite zone. Prin urmare, in timp ce va pregatiti sa va curatati inca o data biroul, asigurati-va ca intrati in fiecare coltisor, inclusiv in aceste zone frecvent ignorate pe care un curatator profesionist nu le trece niciodata cu vederea. Firma curatenie iasi 

Aspirarea spatiilor inguste

Este posibil ca marginile covorului sa nu fi fost aspirate temeinic. Daca podelele sunt acoperite de cabluri si echipamente electronice, aspirarea va fi o provocare. Verificati din nou chiar daca credeti ca ati curatat temeinic zona din spatele placii de baza a calculatorului, deoarece acolo se afla frecvent praf si murdarie ascunse in crapaturi. De aceea, este important sa curatati intotdeauna marginile.

Cel mai bun mod de actiune in aceasta imprejurare este sa scoateti echipamentul, sa deconectati cablurile si sa aspirati zona din jurul acestuia. Furtunul de aspirare aduna fiecare particula de resturi, murdarie si firimituri in timp ce functioneaza delicat.

Jaluzelele de la ferestre

Daca locul de munca are jaluzele, probabil ca nu va ganditi prea mult la ele atunci cand vine vorba de curatenie. Cu toate acestea, daca nu le stergeti praful, polenul acumulat in aer ar putea sa va imbolnaveasca si sa va congestioneze personalul. Diminuati cantitatea de praf de la locul de munca prin stergerea jaluzelelor o data pe luna pentru a preveni praful depus.

Zona de pauza/ Bucataria

Se intampla frecvent in sala de odihna sa neglijam sa curatam mesele dupa ce terminam sa spalam vasele. Cu toate acestea, indepartarea alimentelor expirate din frigider si din dulapuri este de departe cea mai dificila parte a curatarii bucatariei.

Curatarea zonei de bucatarie mai des decat o data pe luna este un plan bun. Stabiliti un termen limita saptamanal pentru momentul in care toata lumea trebuie sa isi manance mancarea sau sa o transporte acasa atunci cand vine vorba de depozitarea alimentelor. In caz contrar, veti avea mai multe probleme decat mucegaiul.

Mobilierul de birou

Atunci cand se face curatenie la locul de munca, mobilierul este adesea ignorat. Adesea credem ca singura curatenie pe care trebuie sa o facem este sa aspiram zona din jurul mobilierului, dar acest lucru este insuficient. Curatati mobilierul si indepartati orice gunoi care poate fi ingramadit pe el, in lateralele in care nu aveti acces sau in sertarele uitate. Praful se depune inclusiv in interior. Verificati din nou pentru a vedea daca vreun ambalaj sau alte gunoaie au reusit sa ajunga intre perne pe canapea, intre obiectele din raft etc. Firma curatenie iasi 

Zonele din spatele obiectelor/masinariilor mari

Sa fim sinceri, daca nu este specificat, personalul dvs. nu va muta o masina foarte mare si deosebit de grea pentru a curata in spatele ei. Lucruri precum praful si murdaria se pot acumula in spatele acestor utilaje, ceea ce creeaza necesitatea de a le muta si de a curata periodic spatiul din jurul lor. Nu uitati de masinile in sine, stergerea prafului si curatarea regulata a masinilor de birou, cum ar fi imprimantele si copiatoarele, va spori calitatea imprimarilor. Folosind o carpa din microfibra si un detergent lichid pentru geamuri, puteti mentine sticla din copiator fara urme si curata pentru a produce copii de cea mai buna calitate.

Cea mai usoara si optima solutie este angajarea unei echipe care sa se ocupe cu servicii de curatenie de birou, care se vor asigura ca intregul spatiu este imaculat dupa ce termina de curatat. Este timpul sa apelati la asistenta suplimentara daca continuati sa neglijati sa curatati aceste zone frecvent trecute cu vederea, pe care un curatitor profesionist nu le va ignora niciodata. Firma curatenie iasi 

La Luna Cleaner oferim servicii de curatenie de calitate, pentru ca biroul dvs. comercial sa aiba cel mai bun aspect. Suntem aici pentru a curata temeinic fiecare zona in conformitate cu standardele si reglementarile corecte de curatenie. Suntem incantati sa va ajutam sa ajungeti la toate spatiile inguste si sa stergem fiecare suprafata pentru a ne asigura ca stralucesc ca noua. Contacteaza-ne acum la numarul de telefon de pe site-ul nostru si descopera calitatea serviciilor profesioniste!

 

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.